dimecres, 10 de desembre del 2014

V Marató ciutat de Castelló

El passat diumenge 8 de decembre es va cel·lebrar la V marató de Castelló, on més de 2000 persones van correrla. Aquesta carrera començà a les 9:00 del matí, quan va sonar el petard tots els corredor van començar a correrla, 42 km les esperaven. En aquesta carrera a part de entrenar molt necesites la ajuda de la cabeza, per qué 3 hores corrent es molt costós. A les 9:00 del matí va començar la marató, a la vegada que la 10k una altra carrera pero de tan sols 10 km, per a la gent menys capacitada i entrenada. Abans de l'eixida els corredors es separen en calaixos, segons el temps i la carrera que volien fer. Es a dir, es ficaven els corredors de la 10k en un costat, i dins es separaven en calaixos segons el temps que volien fer. Separats per una tanca s'encontraven els de la marato de castellò, i dins, separats segons el seu temps. Un poquet abans de començar la carrera quiten els calaixos del temps, així els corredors s'ajunten. Quan la carrera comença en el pont de la Y els de la 10k tenen un recorregut distint que esls de la maratò. Les dues carreres acaben en el mateix lloc, en el parc Ribalta, pero cada carrera acaba en un temps diferent. Durant la marató fan uns avituallament en el qual et donen un poquet d'aigua per a continuar corrent. Els xics del test psicològics van ficar unes frases en uns km determinats per a motivar als corredors un poc de motivació. Vull donar-li les gracies de part del corredors per el treball dels xics del test psicològic. La marató dona la volta a Castelló, per un recorregut molt llarg. Al finalitzar en el parc Ribalta, li donen una tovallola molt bonica, una medalla, una samarreta i una pulsera. A part d'açò li donen un tros de pizza i una cervesa. En una part tenen unes camelles per que li facen uns massatges, i una xica et deslliga els cordons i s'en porta el xip del peu, després torna a lligar-te els cordons. Una vegada això pots anar-te a cassa o pots animar als corredors que continuen corrent. La veritat es que me va agradar molt i va ser molt bonica.